torstai 12. maaliskuuta 2009

Val d'Annivers - day 6

12.3.2009

Torstaiksi oli luvattu puolipilvistä ja aurinkoa. Jippii. Päivästä tulikin todella lämmin. Laskimme jälleen Grimentzissä, mutta tällä kertaa kauniissa säässä. Päivän teemana oli kuvailla hieman Orzivalin huipun itäalueita, jotka alkoivat olla jo koluttu. Emme edelleenkään uskaltautuneet vyöryvaaran takia tiputtamaan suoraan huipuilta, vaan tyydyimme droppailemaan ja pitämään hauskaa hyvällä lumella.

Zinalin huipulle tuuli pääsee ottamaan napakasti. Grimentzin rinteet ovat parammassa suojassa laaksossa.

Iltapäivästä gondolin yläasemalla oli jo yli 10 astetta, joten lumi oli muuttunut tavan mämmiksi. Iltapäivä mäessä menikin enemmän auringon ottamiseksi ja oluen nauttumiseksi.



Terdelläkin tuli viihdyttyä aurinkoisina päivinä. Kuvassa Lari & Raine.


Päivän kohokohdat: vaikkakin rinteessä oli ollut upeaa oli saunan jälkeen nautittu illallinen a la Teemu vailla vertaa. Fondue ja raclette olivat illan sana. Juustossa uitetut leipäpalat saivat jatkoa raclettejuustosta perunan ja lisukkeiden kera. Tuohutessa kului valkkaria pullo tai pari. Kyllä kelpasi.



Fondue & Raclette illallinen. Vasemmalta alkaen: Pekka, Matti, Lari, Teemu (keskellä), Kari, Juho, Raine(käsi) ja kameran takana Markus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti