sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Valle d'Aosta - day 9-10

La 8.3

Lauantaina oli viimeinen laskupäivä ja kaikki kamat ahdettiin autoihin ja luovutettiin hotelli. Koska lipussa oli vielä päivä jälellä oli suuntana mäki ennen Milanoon siirtymistä. Alkuperäisen suunnitelman sijaan laskimme myös lauantain la Thuilessa. Alagnassa ei vain ollut tarpeeksi lunta, jotta sinne olisi kannattanut mennä laskemaan. Tarkoitus oli haikata kevyt reitti ja rakentaa hyppyri ja kuvailla muutamia trikkejä upeissa maisemissa. Toteutuma ei ollut aivan vastaava.


Kevyt hike suorituspaikoille


Pienen kiipeilyn jälkeen lähes eilisiä reittejä löysimme tiemme kauniiseen laaksoon, jossa aurinko lämmitti ja lunta oli sopivasti. Paikalliset eivät olleet viitsineet koluta vähänkään vaikeammin saavutettavia reittejä, vaan olivat ’säästäneet’ ne meille. Muutaman kartasta arpomisen jälkeen saavuimme linjalle josta näki taas rinnealueelle ja edessä oli vielä mukava siivu puuteria jäljellä. Juuri ennen alas laskemista kuulimme radioista jotain mölinää. Masa ja Kettunen olivat bonganneet meidät rinteestä keikistelemässä harjanteella. Paikka näytti muutenki otolliselta pienelle helposti saavutettavalle rinnekikkailulle jossa oli useita hienoja droppeja ja lumilippoja. Tänne jäätiin kikkailemaan ja kuvailemaan. Hyppyri jäi rakentamatta, sillä sitä ei tarvittu.



Lumilipalta droppailua...


Parit pannut & pesukoneet, kuuluu asiaan.


Päivän päätteekksi suoritimme moottoritiematkan Milanoon hotelliin. Illalla kävimme syömässä ja pyörimässä Milanossa, mutta mitään varsinaista bile-mestaa ei tullut vastaan, joten suuntasimme väsyneinä hotelleille ja uinumaan ennen valomerkkiä.

Su 9.3

Sunnuntai ja viimeinen päivä. Ahdistaa lähteä takaisin suomeen ja rahatkin on loppu. Surffailimme autolla Milanosta Bergamoon. Eihän kyseisestä kylästä tietenkään saanut dieseliä kortilla joten jouduimme täyttämään vuokra-auton tankin käteisellä automaatista. Melkoista arpomista. Sitten mäkkärin kautta lentokentälle ja lento Tampereelle. Avot. Reissu klaarattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti